Log In

Blijf op de hoogte van de A-Ford Club...

Het nieuws van de A-Ford Club Nederland

Voor hen die de” De Boerrit” nog niet hebben kunnen rijden

                  “BOER Rit 2 ” 26 September 2020 door overweldigde aanmeldingen wordt de boer rit 2 verreden voor de leden die de boer rit 1 niet mee konden/mogen rijden. Geef je snel op ,30 auto s is de max. Fam. Boer nodigt u  uit om met uw T-A-B Ford  en Ford  V8 naar Meerkerk te […]

Verder lezen...

Update Herfstrit

let op ! Herfstrit gaat wel door maar krijgt een andere datum. Zodra deze bekend  is zal de datum  op de site worden geplaatst .

Verder lezen...

Nieuwe rit toegevoegd aan de evenementen kalender

Gelukkig hebben we er weer een rit bij! 26 september Herftrit Beekbergen Nico Bredeoord

Verder lezen...

Noord- Holland Rit

Vandaag hebben we de Noord_holland rit mogen rijden. U kunt de fotos binnenkort vinden onder het kopje leden/fotos

Verder lezen...

Deze week valt clubblad Nr 4 bij alle leden weer op de mat.

      Deze week valt clubblad Nr 4 bij alle leden weer op de mat. Check snel of jij hem ook al binnen hebt!  

Verder lezen...

Update evenementen kalender

In verband met de versoepelde regelgeving omtrent covid-19 hebben we de evenementen kalender kunnen aanpassen. Wil je op de hoogte blijven omtrent de wijzigingen , houd de evenementen kalender op de website in de gaten!

Verder lezen...

Technische middagen afd.Zuid-West te Bergambacht.

Technische middagen afd. Zuid-West te Bergambacht.     In Bergambacht worden tijdens de wintermaanden geregeld technische middagen georganiseerd, deze middagen worden door ca. 50 personen bezocht. Helaas zien wij als organisatoren  geen mogelijkheden deze bijeenkomsten te organiseren, rekening houdend met de geldende richtlijnen van het RIVM.  Daarom hebben wij helaas moeten te besluiten om tot […]

Verder lezen...

Bestuursbesluit betreffende het Corona-virus

Bestuursbesluit   Helaas heeft het bestuur een nieuw besluit moeten nemen omtrent de laatste ontwikkelingen betreffende het Corona-virus. Wij betreuren dit ten zeerste. Wij vinden het niet verantwoord dat er ritten worden gereden onder de AFCN -paraplu. Derhalve is besloten alle evenementen en bijeenkomsten tot 1 september op te schorten. Hopende op uw begrip. Het […]

Verder lezen...

Video Technische middag 25-01-2020

Wederom een filmpje gemaakt door Ben Verstraaten, Ditmaal een videoverslag van de technische middag 25-01-2020 in Bergambacht.

Verder lezen...

Hoe de A – Ford gemaakt en getest werd

Een fantastisch YouTube filmpje met vertaling en montage door Ben van Straaten.  

Verder lezen...

Nieuwe aanduiding voor brandstof

Vanaf 12 oktober staan er bij alle benzinepompen in heel Nederland nieuwe aanduidingen voor de verschillende brandstoffen: het zijn de in de hele EU gelijke etiketten die vermelden hoeveel ethanol er in de benzine wordt bijgemengd en de hoeveelheid biodiesel die er in de diesel zit.

Verder lezen...

Embleem opening Nederlandse Ford Fabriek

Een webmaster krijgt soms ook leuke dingen toegestuurd. Van de heer Hoogenraad uit Den Haag vond tussen wat spullen uit zijn ouderlijk huis het embleem op de foto. Hij kan er niet veel over vinden op internet en zou graag wat meer weten over dit embleem.

Verder lezen...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.