Log In

Blijf op de hoogte van de A-Ford Club...

Het nieuws van de A-Ford Club Nederland

Helaas moeten wij u mededelen, dat op 5 april 2020 is overleden de heer Douwe Martinus van Etten

Helaas moeten wij u mededelen, dat op 5 april 2020 is overleden de heer Douwe Martinus van Etten. Namens het bestuur van de A-Ford Club Nederland wensen wij de familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies.

Verder lezen...

Aangepaste regels omtrent het corona-virus:

Aangepaste regels omtrent het corona-virus: Naar aanleiding van het regeringsbesluit van 23 maart zullen alle evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni worden afgelast!

Verder lezen...

BESTUURSBESLUIT OMTRENT HET CORONA-VIRUS

BESTUURSBESLUIT     Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het corona-virus heeft het bestuur het algemene besluit genomen om alle evenementen en bijeenkomsten van de AFCN  t/m 19 april te cancelen.   Wij zullen dit uiteraard ook op de website vermelden en via de mail trachten zoveel mogelijk leden te informeren. U kunt natuurlijk ook zelf leden […]

Verder lezen...

AFGELAST ! Technische Middag Bergambacht Regio Zuidwest AFGELAST!

AFGELAST ! Technische Middag Bergambacht Regio Zuidwest AFGELAST!

Verder lezen...

Technische Avond Regio Oost 1 April 2020 is afgelast

Technische avond in Beekbergen   De Technische Avond gaat niet door. Uit verschillende gebieden/regio’s zouden de leden bij elkaar komen wat de besmettingskans voor ons allen en andere contacten vergroot.   Hopelijk komen er weer betere tijden. Met vriendelijke groet. Jan Bannink

Verder lezen...

Technische Dag 4 April Afgelast

Technische Dag 4 April Afgelast In verband het het corona virus, is besloten om de technische dag zaterdag 4 April niet door te laten gaan.

Verder lezen...

Oranjerit op 27 April 2020 Afgelast

Oranje rit op 27 April 2020 afgelast.     Oranjerit op 27 april 2020 AFGELAST! Oranje rit  !AFGELAST! Heel veel evenementen, lezingen en andere bijeenkomsten worden door het opkomende coronavirus (covid-19) afgelast. Helaas hebben wij moeten besluiten om ook de OranjeRit  te moeten  aflasten. Wij hopen op uw begrip.

Verder lezen...

Openingsrit Uitgesteld!

Openingsrit uitgesteld! Helaas hebben wij moeten besluiten om de openingsrit te moeten cancelen Vanwege alle maatregelen die de overheid ons oplegt, heeft de brandweer besloten de medewerking aan de openings rit te annuleren. Het korps heeft een sociale plicht welke voor gaat in deze moeilijke tijd. Uiteraard zijn in deze beslissing ook de andere motieven […]

Verder lezen...

ONDERDELEN BEURS BARNEVELD AFGELAST!

Onderdelen beurs Barneveld  AFGELAST! Beste Standhouders/bezoekers van onze onderdelen dag op 21 maart 2020. Vanuit de overheid uit is besloten dat er tot 31 maart 2020 geen manifestaties en beurzen mogen plaats vinden met meer dan 100 personen wat inhoud dat we genoodzaakt zijn om onze onderdelen dag van 21 maart a.s. af te gelasten. […]

Verder lezen...

Koffieklets Kockengen van 18 Maart a.s. AFGELAST!

!AFGELAST! Koffieklets Kockengen !AFGELAST! Heel veel evenementen, lezingen en andere bijeenkomsten worden door het opkomende coronavirus (covid-19) afgelast. Helaas hebben wij moeten besluiten om ook de Koffieklets van 18 Maart af te lasten. Wij danken u voor uw begrip.

Verder lezen...

Video Technische middag 25-01-2020

Wederom een filmpje gemaakt door Ben Verstraaten, Ditmaal een videoverslag van de technische middag 25-01-2020 in Bergambacht.

Verder lezen...

Hoe de A – Ford gemaakt en getest werd

Een fantastisch YouTube filmpje met vertaling en montage door Ben van Straaten.

Verder lezen...
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.