Log In

Zo word je lid

Lid worden

Hierbij meld ik mij aan als lid/donateur van de A-Ford Club Nederland. Ondergetekende geeft voor de aanmelding toestemming tot publicatie in het clubblad van zijn persoons- en voertuiggegevens overeenkomstig de privacy regels in artikel 16 van het Huishoudelijk Reglement.

Naam en voorletters (verplicht) :
Adres :
Postcode :
Woonplaats :
Je e-mailadres (verplicht) :
Telefoon :
Mobiel :

Voertuiggegevens :

Graag model/type, bouwjaar motornummer en kenteken vermelden in het onderstaande kader, bijvoorbeeld: A-Ford Tudor, 1930, 12345678, AB-12-34. Indien U over meerdere voertuigen beschikt, wordt U verzocht ook daarvan de gegevens te vermelden.

Alvorens u dit formulier kunt verzenden dient u in te stemmen met onderstaande voorwaarden. Klik op het vierkantje ter bevestiging :

Ondergetekende geeft voor de aanmelding toestemming tot publicatie in het clubblad van zijn persoons- en voertuiggegevens overeenkomstig de privacy regels in artikel 16 van het Huishoudelijk Reglement.

De contributie over het jaar 2019 van € 50.- met het éénmalige inschrijfgeld van € 15,- heb ik overgemaakt op bankrekeningnummer NL83 INGB 0000 606522 t.n.v. A-Ford Club Nederland, Hoekergoorn 1 7843 PT Erm BIC code bank: INGBNM2A

Mijn Ford is rijklaar.

Ik ben van plan om deel te nemen aan ritten.

 

Het Infobulletin 2019

Download hier…

Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.