Lid worden

  Hierbij meld ik mij aan als lid/donateur van de A-Ford Club Nederland. Ondergetekende geeft voor de aanmelding toestemming tot publicatie in het clubblad van zijn persoons- en voertuiggegevens overeenkomstig de privacy regels in artikel 16 van het Huishoudelijk Reglement.

  Naam en voorletters (verplicht) :
  Adres :
  Postcode :
  Woonplaats :
  Geboortedatum :
  Je e-mailadres (verplicht) :
  Telefoon :
  Mobiel :

  Voertuiggegevens :

  Graag model/type, bouwjaar motornummer en kenteken vermelden in het onderstaande kader, bijvoorbeeld: A-Ford Tudor, 1930, 12345678, AB-12-34. Indien U over meerdere voertuigen beschikt, wordt U verzocht ook daarvan de gegevens te vermelden.

  Alvorens u dit formulier kunt verzenden dient u in te stemmen met onderstaande voorwaarden. Klik op het vierkantje ter bevestiging :

  Ondergetekende geeft voor de aanmelding toestemming tot publicatie in het clubblad van zijn persoons- en voertuiggegevens overeenkomstig de privacy regels in artikel 16 van het Huishoudelijk Reglement.

  Mijn Ford is rijklaar.

  Ik ben van plan om deel te nemen aan ritten.

  De contributie over het jaar 2021 van € 25 .- (eenmalig i.v.m. Corona gehalveerd) met het éénmalige inschrijfgeld van € 15,-

  heb ik op _____________________ per ____________________________overgemaakt op bankrekeningnummer:

  NL83 INGB 0000 606522 t.n.v. A-Ford Club Nederland, Hoekergoorn 1, 7843 PT Erm.

  BIC code bank: INGBNM2A

  Buitenlandse leden betalen per jaar € 10,- extra voor portokosten.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ IN TE VULLEN DOOR DE SECRETARIS LIDMAATSCHAPSNUMMER ........................................................... INGEKOMEN

   

  Het Infobulletin 2021

  Download hier… Infobulletin-2021.docx (104 downloads)

  Copyright 2021 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

  Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.