Log In

Zo word je lid

Lid worden

  Hierbij meld ik mij aan als lid/donateur van de A-Ford Club Nederland. Ondergetekende geeft voor de aanmelding toestemming tot publicatie in het clubblad van zijn persoons- en voertuiggegevens overeenkomstig de privacy regels in artikel 16 van het Huishoudelijk Reglement.

  Naam en voorletters (verplicht) :
  Adres :
  Postcode :
  Woonplaats :
  Je e-mailadres (verplicht) :
  Telefoon :
  Mobiel :

  Voertuiggegevens :

  Graag model/type, bouwjaar motornummer en kenteken vermelden in het onderstaande kader, bijvoorbeeld: A-Ford Tudor, 1930, 12345678, AB-12-34. Indien U over meerdere voertuigen beschikt, wordt U verzocht ook daarvan de gegevens te vermelden.

  Alvorens u dit formulier kunt verzenden dient u in te stemmen met onderstaande voorwaarden. Klik op het vierkantje ter bevestiging :

  Ondergetekende geeft voor de aanmelding toestemming tot publicatie in het clubblad van zijn persoons- en voertuiggegevens overeenkomstig de privacy regels in artikel 16 van het Huishoudelijk Reglement.

  De contributie over het jaar 2019 van € 50.- met het éénmalige inschrijfgeld van € 15,- heb ik overgemaakt op bankrekeningnummer NL83 INGB 0000 606522 t.n.v. A-Ford Club Nederland, Hoekergoorn 1 7843 PT Erm BIC code bank: INGBNM2A

  Mijn Ford is rijklaar.

  Ik ben van plan om deel te nemen aan ritten.

   

  Het Infobulletin 2019

  Download hier…

  Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

  Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.