Problemen met het bekijken van de advertenties

Mocht u problemen ondervinden met het bekijken van de advertenties en u gebruikt Firefox, kan ik u de tip geven om dit eens te proberen met de browser van Google Chrome.

Waarschijnlijk lost dit het probleem voor u op.

Plaats een reactie op dit item


 1. J.M.R. Ligthart J.M.R. Ligthart schreef:

  Beste Ron

  Dit probleem heb ik ook nog steeds. Verder kan ik niet zien wie de advertentie heeft geplaatst. Ik gebruik altijd Chrome, dus dat geeft geen soelaas. Als ik het allemaal zo hoor en zie is het hoog tijd voor een andere website bouwer. Er is geld voor, want dat hebben we jaren geleden in de ALV afgesproken om ook daar jaarlijks een bedrag voor te reserveren, net als voor het lustrum.
  Ik denk dat dat ook voor jou als webmaster een stuk motiverender werkt als de basis goed en gebruiksvriendelijk is.

  Hartelijke groeten

  Jurgen

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Zeg maar Alex websites