OldTimerToerTocht vanuit het Fordmuseum in Beekbergen

Graag wil ik iedereen van de A-Ford Club Nederland bedanken dat er op de Algemene Ledenvergadering en de daaraan voorafgaande onderdelenmarkt weer ruimte geboden is om stroopwafels te verkopen voor de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS. Ik zag zojuist dat het eindbedrag € 145,- is gestort op mijn sponsorpagina Niet alleen omdat het kan maar ook omdat het moet….. (tourduals.nl)

Zonder anderen tekort te willen doen in het bijzonder ontzettend veel dank aan Rene Hillebrink die zich hiervoor steeds bijzonder inzet, ook heel veel dank aan alle clubleden die middels de koop van de stroopwafels hun bijdrage hebben geleverd!!

 

Ik ga dit jaar voor de derde keer de Mont Ventoux bedwingen met de racefiets. Zelf heb ik een vriend verloren aan ALS en ik heb van nabij gezien hoeveel impact deze ziekte heeft op familie, vrienden en bekenden. Voor al die ALS-slachtoffers trap ik die berg op en samen met alle sponsors, zoals jullie, helpen we ALS de wereld uit te trappen.

 

NB

Op 25 mei is er weer een  OldTimerToerTocht vanuit het Fordmuseum in Beekbergen . Pauzeplaats is dit jaar het fameuze en monumentale Voetbalstadion op de Wageningse Berg!! Ook van dit evenement gaan de opbrengsten naar 4 goede doelen, waaronder ook weer de Tour du ALS. Deelname van harte aanbevolen (zie de bijlage). Zie ik jullie daar?

bijlage hier te downloaden:

Poster-sponsorrit-2024-3.pdf

 

 

Met Hartelijke Groet,

 

Wouter Hiskemuller

Plaats een reactie op dit item


Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Zeg maar Alex websites