Log In

Oldtimerdag Culemborg 700 geannuleerd

De Oldtimerdag op 26 mei 2018 in Culemborg gaat NIET DOOR. Dit besluit heeft het bestuur van de HACC genomen naar aanleiding van verschillende overleggen met de gemeente. De reden voor het annuleren is een opstapeling van aspecten, voortkomend uit organisatorische wijzigingen t.o.v. eerdere edities van Oldtimerdag Culemborg zoals:

Hieruit heeft bestuur moeten concluderen dat het niet verstandig is dit fantastische evenement door te laten gaan. Gekeken is nog om het evenement op een andere locatie en in andere vorm voort te zetten, maar dan zou de doelstelling om 700 oldtimers bijeen te brengen in het historische centrum van het jubilerende Culemborg niet gehaald worden. Het alternatief om een ‘gewone’ Oldtimerdag te organiseren met slechts 300 oldtimers vindt het bestuur van HACC niet rechtvaardig, omdat een objectieve selectie van deelnemers in dit geval niet mogelijk is. De genoemde alternatieven zouden geen recht doen aan de verwachtingen en het imago van de Oldtimerdag Culemborg 700.

Het besluit om te annuleren betreurt het bestuur ten zeerste. Zeker voor de (niet)leden die met enthousiasme deelnemers hebben geworven om de inschrijving te brengen op de 578! oldtimers die zijn aangemeld op het moment van schrijven. Met het annuleren is de inzet van de bestuursleden die belangeloos de organisatie verzorgden te niet gedaan. Als laatste vindt het bestuur van HACC het besluit zeer vervelend voor de sponsoren, het Cultuurfonds Culemborg en de Stichting Culemborg 700 die dit evenement financieel gezien wel degelijk mogelijk maakte.

Plaats een reactie op dit item


Copyright 2019 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.