Log In

Bekijk hieronder al onze evenementen

Wanneer u (nog) geen lid bent, maar toch als kennismaking met de club eens mee wilt rijden met uw A-, B- of T-Ford of uw Early Ford V8, dan is dat mogelijk tegen een inschrijfgeld van € 10,00 per auto. Dit is exclusief het inschrijfgeld wat ook door de leden wordt betaald. Belt u s.v.p. vooraf met de organisator voor verdere inlichtingen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Najaarsrit Noord 2019

6 oktober

Uitnodiging Najaarsrit Noord

Op zondag 6 oktober 2019 is er een gezamenlijke rit voor zowel de leden van de A-Ford Club als de leden van de Veteranen Automobiel Club Roadstar.
De start ligt mooi centraal in de 3 noordelijke provincies want vanaf 09.30 uur bent u van harte welkom bij Koffiebranderij “Kofffielust” in het oude gevangenisdorp Veenhuizen. Adres: De Gracht 4a, 9341 AB. Tel. 06-30211521. Hier is ook ruim voldoende parkeergelegenheid voor auto’s met aanhangers.

Na de zelf gebrande koffie met gebak krijgen we van de eigenaar van “Koffielust” een uitleg over de koffiebranderij.
Om 11.00 uur vertrekken we voor een rit in noordelijke richting. De lunchstop is bij het Skûtsje museum in Eernewoude.

Hier hebt u de gelegenheid om zelf en ook via een rondleiding dit mooie museum te ontdekken. Er is een schipperskroeg aanwezig en een nagebouwde roef waar u de tijd van vroeger kunt ervaren. Tevens kunt u uw eigen lunchpakket hier nuttigen. Het kopen van een consumptie is mogelijk en natuurlijk ook toiletbezoek.
Na het museumbezoek rijden we terug naar Veenhuizen waar we met een drankje kunnen napraten alvorens iedereen weer op tijd de terugreis kan aanvaarden.
Kosten van deze rit bedragen € 5,= per persoon. Bij aanvang graag contant te betalen. Consumpties in het museum en na afloop zijn voor eigen rekening.
Aanmelden voor deze rit graag vóór 1 oktober bij Anneke Starreveld. Mail: a.starreveld@hetnet.nl. Telefoon 0513-628180.
Graag tot ziens op zondag 6 oktober in Veenhuizen!!

Anneke Starreveld en Jenne Hummel

Gegevens

Datum:
6 oktober
Evenement Categorie:

Organisator

Anneke Starreveld
Telefoon:
0513-628180
E-mail:
noord@a-ford.nl
Copyright 2019 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.