Log In

Bekijk hieronder al onze evenementen

Wanneer u (nog) geen lid bent, maar toch als kennismaking met de club eens mee wilt rijden met uw A-, B- of T-Ford of uw Early Ford V8, dan is dat mogelijk tegen een inschrijfgeld van € 10,00 per auto. Dit is exclusief het inschrijfgeld wat ook door de leden wordt betaald. Belt u s.v.p. vooraf met de organisator voor verdere inlichtingen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Met uw Ford naar het Louwmanmuseum

2 juni/09:30 - 17:00

€30,

Op Zondag 2 juni 2019 zal er een bijzondere stoet voertuigen van voor de oorlog vertrekken naar het Louwman Museum te Den-Haag (Wassenaar). De route zal door de bebouwde kom gaan, en zal maximaal 40 km van het vertrekpunt zijn.

Deze voertuigen zullen zich op het terrein en voor de ingang van het Louwman Museum opstellen. Dit zal prachtige beelden opleveren en oude tijden zullen worden herbeleeft.

Liefhebbers en tevens bezitters van deze voertuigen op 2 of 4 wielen worden uitgenodigd zich hiervoor op te geven. Oldtimers van voor 1940 zijn welkom.

Kosten bedragen slechts 30 euro pp.

Elk voertuig ontvangt een speciaal rallybord voor de prive collectie, de inzittende een knapzak met lekkers , toegang voor het museum en een mooi aandenken. Uiteraard is er koffie/thee met wat lekkers bij het startpunt.

Aanmelden is verplicht via Eras.evenementen@gmail.com

Aanvang startpunt 09.30 uur – info 0031(0)638391973

Voertuigen van latere leeftijd ( Post – War ) kunnen parkeren tegenover het museum ( parkeer terrein Duindigt ) en hoeven zich niet aan te melden, wel kan er een groepskorting geregeld worden.

Het Louwman Museum, met ruim 200 historische auto’s, koetsen en motorfietsen, is genomineerd als mooiste museum ter wereld!

Het startpunt wordt t.z.t. doorgegeven. Aan deze dag kunnen maximaal 100 voertuigen meedoen.

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€30,
Evenement Categorie:

Locatie

Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
Den Haag, 2594BB Nederland

Organisator

Yvonne Eras
Telefoon:
0638391973
E-mail:
eras.evenementen@gmail.com
Copyright 2019 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.