Bekijk hieronder al onze evenementen

Wanneer u (nog) geen lid bent, maar toch als kennismaking met de club eens mee wilt rijden met uw A-, B- of T-Ford of uw Early Ford V8, dan is dat uiteraard mogelijk ( eenmalig ).    Zonodig betaald  u wel het inschrijfgeld wat ook aan  de leden  gevraagd wordt, mocht de organisator kosten gemaakt hebben voor lunch etc.

Belt u s.v.p. vooraf met de organisator voor verdere inlichtingen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Broekies Rit

29 juni

Broekies Rit

Zaterdag 29 juni

Om het enthousiasme voor vooroorlogse Ford automobielen verder aan te wakkeren bij jongere generaties wordt op zaterdag 29 juni de 2e Broekies Rit verreden. Iedereen kan deelnemen aan de rit, maar om het Ford-virus te laten overslaan mag de bestuurder van het deelnemende voertuig niet ouder zijn dan 45 jaar. De eerste editie van de Broekies rit was al een groot succes, maar het zou mooi zijn om dit jaar nog meer jonge chauffeurs te mogen verwelkomen!
De start van is na koffie met iets lekkers vanaf 10.30 uur bij partycentrum ‘t Haske op Vegelinsweg 20 in Joure. De rit heeft een lengte van circa 80 km. We lunchen onderweg (lunchpakket) en bij terugkomst is er een eenvoudige warme maaltijd.
De bijdrage voor de rit bedraagt € 17,50 per persoon. Opgave graag voor 22 juni en bij voorkeur via email: skbrandsma@gmail.com. Betaling vooraf heeft onze voorkeur op NL10INGB0006969096
Groeten van Sjoerd en Babette Brandsma

Gegevens

Datum:
29 juni
Evenement Categorie:

Organisator

S. Brandsma
Telefoon
06-25506574
E-mail
skbrandsma@gmail.com

Locatie

partycentrum ‘t Haske
Vegelinsweg 20
Joure, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Zeg maar Alex websites