Early Ford V8 1932-1948


Early Ford V8 Register Nederland

Het Early Ford V8 Register stelt zich ten doel om automobielen van éénzelfde merk en type, namelijk de Amerikaanse Ford V8 modellen, gebouwd tussen maart 1932 en 1948 in stand te houden, zulks in de ruimste zin van het woord, met het doel deze uit historisch en technisch belang te bewaren.

Het Early Ford V8 Register Nederland is opgericht in november 2002 en is gelieerd aan de A-Ford Club Nederland. Leden kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de A-Ford Club en ontvangen het A-Ford Journaal, met daarin opgenomen de rubriek “V8-eren”, waarin allerlei wetenswaardigheden en nieuws met betrekking tot de Early Ford V8 en het Register aan de orde komen. Verder zijn zij welkom op alle bijeenkomsten en ritten van de A-Ford Club. Het register telt momenteel zo’n 80 leden.

Ko vd Berg is coördinator van het Early Ford V8 register. Bij hem kunt u terecht om u aan te melden bij het register en om wijzigingen in uw Ford V8 wagenpark door te geven. Ko houdt nauw contact met de secretaris van de A-Ford Club.

Leo Heus is technisch coördinator. Bij hem kunt u terecht met al uw technische vragen betreffende uw Ford V8.

Uiteraard worden hierbij alle bij ons nog niet bekende eigenaren van een Early Ford V8 opgeroepen zich te melden bij Ko vd Berg.

Klik hier om contact op te nemen met het Early Ford V8 Register…


V8-eren

De rubriek in het clubblad, het A-Ford Journaal, waarin nieuws met betrekking tot de Early Ford V8 aan de orde komt, heet “V8-eren”. Op deze pagina publiceren wij artikelen uit die rubriek en andere wetenswaardigheden met betrekking tot de V8 modellenreeks van Ford.

Klik hier…


Early Ford V8 Restauratie & Revisie

Op deze pagina’s proberen wij u mee te laten leven met leden die hun Early American Ford V-8 aan een restauratie of een deelrestauratie onderwerpen, delen van de auto reviseren, enzovoorts. Wilt u ook uw ervaringen op het gebied van het restaureren en reviseren van antieke auto’s met anderen delen, neemt u dan even contact op met onze webmaster.

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Zeg maar Alex websites