Log In

4de etappe van T-Ford Worldtour van start

Zaterdag 18 november om 16.00 uur is de 1915 T-Ford van Dirk en Trudy Regter wederom uitgezwaaid in Edam. De wereldtrip kwam bijna tot een abrupt einde toen de honderd jaar oude Ford in augustus 2015 door een vrachtauto werd geschept. Een dramatisch ongeluk waarbij gelukkig geen gewonden vielen. De T-Ford was technisch total loss, maar is niettemin weer van de grond opgebouwd door de taaie en onvermoeibare Dirk Regter met de hulp van velen waarbij de altijd optimistische Trudy Regter voorop staat.

 

Na 22.000 kilometer door Afrika, 28.000 km in Noord-Amerika, 26.000 km in Zuid-Amerika gaat de gelouterde T Ford – na een zomers testritje heen en weer naar Zweden – nu per boot richting ‘Down Under’ voor een nieuw hoofdstuk van avonturen. Overal waar Trudy en Dirk Regter met de T-Ford verschijnen zijn blije gezichten te zien. En al helemaal in de vele SOS Kinderdorpen die ze op hun wereldreis bezoeken.

 

Maandag 20 november is de T-Ford verscheept naar Christchurch, Nieuw-Zeeland. Na een uitgebreide tour over binnenwegen op het Zuider- en Noorder Eiland wordt de reis vervolgd vanaf Brisbane in Australië waar ruwweg 10.000 barre kilometers liggen ter wachten.

 

De ‘Model T Worldtour’ is een initiatief waarbij fondsen worden geworven voor de weeskinderen die worden opgevangen door SOS Kinderdorpen.

 

De Model T Worldtour is een initiatief van de Stichting Kilometers voor Weeskinderen.

De stichting heeft de ANBI status.

U kunt telefonisch en/of schriftelijk informatie inwinnen via Dirk Regter:

+31(0)6-20 60 24 40  / dirkregter@hotmail.com.

 

Zie ook :  http://www.tfordworldtour.org

https://www.facebook.com/dirk.regter


Copyright 2018 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.