Volg jij ons al op Facebook?

 

Volg jij ons al op Facebook?

Waarschijnlijk kijken we allemaal uit naar het tweemaandelijkse Journaal dat op de mat valt. Het lezen van de ritverslagen, technische verslagen en op basis van de uitnodigingen onze agenda vullen. Zeker met het einde van de winter in zicht begint dat laatste te kriebelen, we willen met onze Ford op pad, liefhebbers onder elkaar, sociaal contact, ervaringen uitwisselen en verhalen delen. Het liefst delen we dit face-to-face, maar soms zijn er zaken die niet kunnen wachten op het volgende A-Ford Journaal of de volgende bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan een bericht vanuit de club of een prangende vraag van een lid tijdens het sleutelen aan zijn of haar Ford. Voor communicatie buiten het clubblad gebruiken we onder andere onze site, maar in de praktijk zal misschien niet iedereen dagelijks onze website www.a-ford.nl bezoeken. Facebook is wel zo’n dagelijkse ‘struin’-plek en laten we nu ook een facebookpagina hebben als A-Ford Club!

Vijf jaar geleden heeft een aantal enthousiaste mensen de pagina aangemaakt, die ruimte biedt om uit naam van A-Ford Club Nederland berichten te plaatsen ter informatie en vermaak. Bijvoorbeeld een eerste foto van een rit met verwijzing naar het komende Journaal of een link naar een nieuwsbericht op onze website. Zeker in tijden als deze, waarin maatregelen rondom Covid-19 soms snel communiceren vereisen, zijn de website en facebook een welkome aanvulling op het A-Ford Journaal.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwsberichten vanuit de club, bezoek dan met regelmaat onze website www.a-ford.nl en like de facebookpagina A-Ford Club Nederland.

Omdat het ook leuk is om als leden en liefhebbers onderling berichten en foto’s te delen is naast de pagina ook een facebookgroep aangemaakt onder de naam van A-Ford Club Nederland. Via dit platform kunnen berichtjes, foto’s en filmpjes gedeeld worden uit naam van de facebookgebruiker. Een filmpje van een A-Ford motor die weer aan de loop is gebracht, een T-Ford rijdend op het ijs en een foto van een lid dat met de familie een rondje heeft gereden op een zonnige middag zijn enkele voorbeeld van recente berichten. Daarnaast is er ruimte voor bijvoorbeeld het stellen van een vraag tijdens het klussen waarop misschien dezelfde dag nog antwoord wordt gegeven door een ander lid, ook tips kunnen worden gedeeld. Inmiddels zijn er ruim 100 geïnteresseerden uit binnen- en buitenland lid van de groep. Het is een leuke manier om met elkaar in contact te blijven.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier: 

https://www.facebook.com/groups/1991639204337800/

Like onze pagina en word lid van de groep.

 

Plaats een reactie op dit item


Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Zeg maar Alex websites