Afvallen zonder dieet in een Week

Snel Afvallen zonder dieet

Je gaat binnenkort op vakantie en je wilt vol zelf vertrouwen over het strand kunnen lopen, je wilt goed voor de dag komen op je trouwdag of gewoon het liefst snel en zoveel mogelijk calorieën verbranden om van je overgewicht af te komen.

Snel 5 kilo afvallen zonder dieet is voor veel mensen hun liefste wens. Maar voordat je eraan begint is het belangrijk dat je een paar overwegingen in acht neemt. Is het een opvlieging of loop je er al een tijdje over na te denken? Ben je bereid om zaken op een rijtje zetten en serieus aan de slag te gaan? Ben je daadwerkelijk bereid om actie te ondernemen?

Afvallen in een week is absoluut geen onmogelijke opgave, mits het voor jezelf duidelijk is dat het moment is aangebroken dat je er vol voor wilt gaan. Een van de belangrijkste factoren voor het succesvol afslanken is namelijk het mentale aspect. Als je er mentaal klaar voor bent is het alleen nog een kwestie van het volgen van een gedegen stappenplan.

Tips Afvallen zonder dieet

Als je snel wilt afvallen zul je eerst een paar gewoontes en manieren van denken overboord moeten gooien. Om het jojo-effect tegen te gaan zul je echt iets moeten veranderen. Veel mensen beginnen gemotiveerd aan een dieet, in welke vorm dan ook, en gooien het bijltje er bij de eerste tegenslag weer bij neer.

Je kent het misschien zelf wel; al zoveel diëten geprobeerd maar niks helpt. Over het algemeen zijn de meeste diëten goed te noemen, maar het is vaak de belangrijkste factor waar het aan ontbreekt; de mentale begeleiding. De afslank industrie houdt zich zelf instant door allerlei producten aan te bieden maar de doorslaggevende factor achterwege te laten. Immers, als elk dieet meteen en bij iedereen zou helpen zou de afslank producten industrie een stuk minder goed gedijen.

Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken spreken allerlei gevestigde feiten tegen waardoor de informatie er niet echt duidelijker op wordt. Termen zoals proteïne, koolhydraten en eiwitten worden in één adem genoemd waarbij niemand zich lijkt te realiseren dat het dieet slechts een hulpmiddel is bij het afvallen of gezonder leven.